ÁRAJÁNLAT

  • Hasonló szolgáltatókhoz képest nálunk a legkedvezőbb díjjak 2016 óta!
  • Csomagajánlataink már 50 adagtól!
  • A kért szolgáltatáshoz biztosítjuk a helyszínen a gépparkot, az installációnkat ami igénybe vehető kül és beltéren egyaránt, a megfelelő mennyiségű alapanyagokat és kellékeket, valamint a kiszolgáló személyzetet a bérlés teljes időtartamára!
  • 200 adag feletti rendelés esetén kérjük keressen elérhetőségeinken egyedi Árajánlat elkészítése érdekében.

Csak töltse ki az Űrlapot és nézze meg mennyit fizetne!

    Amennyiben a csomagban foglalt mennyiség elfogyott, lehetőség van a helyszínen további adagok vásárlására 700.- Ft/adag áron. A rendelkezésre állási idő letelte után, amennyiben a megrendelő kéri továbbmaradásra is van lehetőség, ahol minden megkezdett további óra 2500.- Ft

    MEGRENDELÉSHEZ KÉREM TÖLTSE KI ADATAIT!


    Tudomásul veszem, hogy a megrendelés elküldése a vállalkozás javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után. Megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy megrendelés elküldésével megadott (személyes) adatait jelenlegi és jövőbeni marketing és saját reklámküldés céljából a mindenkori jogszabályi előírásoknak megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja. Bővebben az Adatkezelési tájékoztató oldalon olvashat. Megrendeléssel kapcsolatos információt, valamint az oldalra vonatkozó ÁSZF-et elolvastam és annak tartalmát tudomásul veszem.